Sjottertjes: Samen plezier maken met je kleuter!

Ben je op zoek naar een leuke en actieve manier om samen met je kleuter tijd door te brengen? Sluit je dan aan bij onze Sjotttertjes! In een veilige en speelse omgeving laten we de allerkleinsten kennismaken met voetbal.

 

Plezier en ontwikkeling voor de kleinsten

Tijdens onze Sjottertjes momenten staat plezier voorop. We organiseren leuke spelletjes en oefeningen waarbij de kleuters op hun eigen tempo kennismaken met de bal. We leren ze de basis van het dribbelen, passen en schieten, maar ook belangrijke waarden als teamwork en sportiviteit.

 

Samen spelen, samen leren

De Sjottertjeszondagen zijn niet alleen leuk voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Je kunt samen met je kleuter op het veld staan, plezier maken en zien hoe je zoon of dochter de eerste stapjes in de voetbalwereld zet. Zo creëeren we waardevolle herinneringen en helpen we je kind samen met zijn of haar ontwikkeling.

 

Wat kun je verwachten?

50 minuten Leuke en speelse voetbaloefeningen op maat van kleuters

Enthousiaste begeleiders

Een veilige en leuke omgeving

Plezier voor het hele gezin!

 

Extra voordelen van voetbal voor kleuters:

Ontwikkeling van motorische vaardigheden: Voetbal is een geweldige manier om de motorische vaardigheden van kinderen te ontwikkelen, zoals coördinatie, balans en behendigheid.

Sociale vaardigheden: Kinderen leren samenwerken, communiceren en omgaan met winst en verlies tijdens het voetballen.

Gezondheid: Voetbal is een gezonde activiteit die helpt om fit en gezond te blijven.

Zelfvertrouwen: Kinderen die succes ervaren op het voetbalveld, krijgen meer zelfvertrouwen.

 

Ontdek de magie van voetbal bij Sjottertjes

Bij Sjottertjes draait alles om plezier maken, leren en teamwork. Onze gepassioneerde coaches spelen een essentiële rol in het motiveren en stimuleren van kinderen om hun verbeelding te gebruiken en nieuwe vaardigheden te leren.

Prijs

Voor een jaar betaal je 25 euro inschrijvingsgeld. Hiervoor is je kind gedurende een heel jaar verzekerd voor elke activiteit die het doet bij "Sjotters" en krijgt het elk jaar een nieuw truitje van Sjotters. Daarnaast betaal je voor een reeks van 10 keer "Sjottertjes" 90 euro.  Schrijf je je in voor een tweede reeks dan krijg je een sessie gratis.

 

Data

Alle data van de Sjottertjes vind je terug in onderstaande pdf.

Sjottertjes Holsbeek Pdf
PDF – 18,2 KB 50 downloads