Wouter is de FSR-manager (Football Social Responsibility Manager) van voetbalclub ROYALE UNION SAINT-GILLOISE. Naast zijn hoofdjob is hij bij de club ook T2 van de Elite jeugd U12. Wouter coachte daarnaast o.a. ook een vrouwenteam in Brazilië en heeft 15 jaar kennis opgebouwd rond trainingsleer en het coachen en aansturen van groepen. Binnen Sjotters is hij de sportief verantwoordelijke. De rekrutering, coaching en feedbackmomenten met de coaches, alsook de inhoudelijke opbouw van de voetbalweken behoren tot zijn takenpakket.

Pieterjan is papa van Robbe (8) en Tibo (5) en woont samen met zijn vrouw in Kessel-Lo. In het dagelijks leven is hij leerkracht in het vijfde leerjaar van Leefschool De Klare Bron in Heverlee. Op zijn vijf jaar begon Pieterjan met voetballen. Al snel bleek hij helemaal gebeten door het spelletje. 33 Jaar later hing hij zijn voetbalschoenen aan de haak om plaats te maken voor de jonge garde. Hij supportert nu volop voor zijn zoontje Robbe die sinds enkele jaren ook het virus te pakken lijkt te hebben. Binnen Sjotters wordt zijn aandacht verdeeld over het technische en het sportieve luik. Hij is een aanspreekpunt voor ouders en ondersteunt Wouter bij de opbouw van de kampweken.  

Liesbet woont met haar man en hun twee tieners in Kessel-Lo. Als jeugdadvocaat begeleidt ze Leuvense jongeren die in moeilijke omstandigheden opgroeien of in de problemen komen. Ze is grote voetbalfan, en supportert wekelijks voor OHL en voor het team van haar zoon Felix. Bij Sjotters staat zij in voor het extra-sportieve. De financiën, administratie en sponsoring, maar ook de praktische organisatie van de kampen zijn haar verantwoordelijkheid.