Ronaldinho, Messi, Cristiano of onze eigen Eden Hazard. Topsjotters die al begenadigd tegen een bal konden trappen toen ze nog naar de lagere school gingen. Zoals een topcoach een helder verhaal vertelt aan zijn spelers, willen wij graag duidelijk zijn naar jullie, nieuwsgierige mama’s en papa’s. Jouw kind inschrijven op een Sjotters Voetbalkamp zal van hem of haar geen topvoetballer/ster maken. Wel zullen we er alles aan doen opdat jouw zoon of dochter zich een week lang Tessa Wulaert of Kevin De Bruyne zal voelen. 

Kortom, wij gaan voor de Champions League van de totale voetbalbeleving. 

 

Sjotters staat voor fantasie prikkelen, leren door plezier te maken en sàmen winnen. 

De rol van onze coaches is daarbij essentieel. Zij staan jullie kinderen 's morgens met een flinke portie enthousiasme op te wachten. Zij zullen jouw zoon of dochter elke dag motiveren om hun voetbalgrenzen te verleggen. De focus ligt bovenal op plezier maken. Een speler of speelster die 's avonds kan vertellen dat hij zijn coach heeft ‘gepoort’ tijdens de training zal zin hebben om de volgende dag opnieuw het beste van zichzelf te geven.

Bij Sjotters zijn we van één zaak heel hard overtuigd: voetballen, dat doe je met de glimlach.  

 

Alle trainingssessies zijn grondig voorbereid en uitgewerkt in samenspraak met de sportief verantwoordelijke. Elke voormiddag werken we in kleine groepen aan de techniek en balbeheersing. Daarnaast focussen we ons elke dag op één specifiek thema. In de namiddagen krijgen de kinderen uitdagingen voorgeschoteld binnen een gezond competitief kader. 

Naast echte voetbaldieren zijn onze coaches bedreven in positieve communicatie en groepsdynamiek. Elkaar aanmoedigen en samen spelen zijn de twee spelregels die ze ten allen tijde zullen bewaken. Een Sjottersdag is geslaagd als elk kind elke dag met een grote glimlach en een rugzak vol complimenten naar huis gaat. 

 

Wat verstaan wij onder voetbalbeleving?

  • Jouw kind voelt zich bij het betreden van het trainingscomplex meteen voetballer en deel van Sjotters. 
  • Voor jouw kind ligt er de eerste dag een gloednieuw "Sjotters" truitje  klaar. Kwestie van geen onderscheid te maken tussen kinderen die als Ronaldo of Messi naar de training komen of kinderen die geen flitsend trainingstenue van PSG bezitten.
  • Elk kind één bal.
  • We spelen met thema’s zoals de Wereldbeker, de Champions League, het Europees Kampioenschap, ... om de verbeelding van onze spelers en speelsters maximaal te prikkelen.
  • We zorgen voor voldoende afwisseling tussen ludieke spelvormen, specifieke techniek- en motorische training en uiteraard een uitgebreide waaier van wedstrijdvormen. 
  • We werken met uitdagingen zoals een massa-opwarming, een langste panna wereldrecordpoging, een penalty-cup, een voetbalquiz waarbij iedereen wint, een kiné en gezonde voeding workshop, enz…